Tiger Claw

Tiger Claw er den største produsenten av skjult terrasse innfesting i USA. De har det største produkt spektere for alle varianter av terrassebord. Alt fra standerd trykkimpringnert via compositt til edeltre.

Takker for hederlig omtale i Dagbladet på nett i dag.
Dette beslaget kan kjøpes hos TerrasseSpesialisten.no prisen er veil kr 845,- inkl mva og alt som trengs for montering.
Det skrives at en ikke kan demontere dette, det er nok feil her er link tildemonterings video.
På youtube ligger alle monterings hjelpe videoer for alle Tiger Claw beslagene.
Beslaget er i Norge utprøvd av flere, Otta Sag og Høvleri har testet dette siden vinteren 2008. Møre Royal har og prøvd det på sine terrassebord med meget gode reslultat, dette gjelder også for Lerk til Moelven Wood. Kebony uten not egner seg og veldig godt for TC-3S, denne gir 5mm avstand mellom bordene.

Nå på lager i Norge, Monteringspistol for skjult terrasse beslag.

Tiger Claw's produkt spekter består av:

TC-1 og TC-2 som er skjult innfesting for vanlige terrasse bord 28 mm bord. Forskjelden på TC-1 og TC-2 er at TC-1 er vanlig stål mens TC-2 er syrefast rustfrittstål, som er behandlet svart for å redusere synligheten av beslaget.

Det viktigste å huske på er at en ved bruk av skjultinnfesting slipper synlige skruer eller spiker, der vil heller ALDRI bli flising ved innfestingen og ikke minst terrassen kan slipes flere ganger, og derved over doble levetiden for vanlige terrassebord.

Terrasse montert med Tiger Claw.  Under vises en benk montert med samme beslaget, her er det herlig å sitte om sommeren og slippe å få fliser etc i lårene.
Terrasse montert med Tiger Claw. Under vises en benk montert med samme beslaget, her er det herlig å sitte om sommeren og slippe å få fliser etc i lårene.
 
 
TC-2 er for vanlige terrassebord.  Allebeslagene leveres i esker a 90 beslag, 100 skruer og en slag klosse.  Ved 120mm brede bord og C/C 60, trenger en 15 beslag pr kvm. Ved smalere bord 95 vil en ha behov for ca 18 beslag.
TC-2 er for vanlige terrassebord. Allebeslagene leveres i esker a 90 beslag, 100 skruer og en slag klosse. Ved 120mm brede bord og C/C 60, trenger en 15 beslag pr kvm. Ved smalere bord 95 vil en ha behov for ca 18 beslag.
TC-4 er for edeltre  TC-G er for bor med frest not, eller der en ønsker å lammel frese terrasse bordene. TC-G er helst for bord av edel tre. Holder på med utprøving av TC-G på vanlig trykkimpringnert hos Alvdal skurlag.
TC-4 er for edeltre TC-G er for bor med frest not, eller der en ønsker å lammel frese terrasse bordene. TC-G er helst for bord av edel tre. Holder på med utprøving av TC-G på vanlig trykkimpringnert hos Alvdal skurlag.
 
 

Alt dette er beskrevet meget utførlig på Tiger Claw sine hjemmesider klikk.