BoWrench

Den nye fantastiske "tredje-hånds" verktøyet.

Bord retter seg og plater lar seg lettere klemme på plass. Dette fantastiske verktøyet gjør at de velkjentebordene som ser ut som en "S" eller "C" nå lar seg legge ved et et hånds grep, ved å bruke "BoWrench" dette gjør leggingen av terrassebord til en lek.

Dette verktøyet gjør at alle dine bord lar seg montere på en enkel måte. Dette helt uavhengig av hvilken innfestings metoder du velger. Tradisjonell spikring som løsner og kommer opp ved tidens tann, eller skruing som kan flise bordene og de sprekker i ende skjøtene eller om en velger det siste på markedet som er SKULT TERRASSE INNFESTING.

Det er helt utrolig å ha en BoWrench for hånden ved leging av terrasser. Der er de bordene innimellom som har litt mere krumming i seg enn en regnet med. Da setter en Bowrench på bjelken og bare strammer opp. Den holder bordet tett inntil, slik at en får festtet det. Når en så løsner grepet egir ikke terrasse borde seg men blir der en presset det på plass. Det er bare helt utrolig og må prøves og oppleves. Til og med de verste s bordene blir en fryd å feste.

Åpning som må presses på plass.
Åpning som må presses på plass.
Her sees samme bordet presset sammen med BoWrench.
Her sees samme bordet presset sammen med BoWrench.