Om oss

Bakgrunn


Terrasse Spesialisten er salgs avdelingen for alt som har med Terrasse å gjøre, til West Import AS. West Import AS ble etablert høsten 2006. Dette som et resultat av 2 års opphold i USA. Der kom jeg over endel fantastiske bugnings materialer og tilbehør. Har og kontakt med endel Fibercomposit producenter, men dette er fremdeles i øvre sjiktet når det gjelder pris. I USA er der over 10 forskjellige produsenter av skjult innfestig av terrasser. Der er flere patenter og prinsipper. Ve ønsker å satse på de topp monterte. Der er endel som er både topp og under fra montering. Dette i tillegg til de som bare monteres under fra. Noen festes bare med spiker.

Fant Tiger Claw første gang hos "Home Depoet" USA største bygge vare kjede. Det var høsten 2005. Det tok sin tid og få opprettet kontakt med de rette. Når jeg var tilbake i Norgen høsten 2006 begynte det å løsne. Sommeren 2007 fikk jeg levert de første TC produktene. Derfra har ve nå etablert kontakt med de 4 produsenter as skjult terrasse innfesting. Dette er Tiger Claw som er det største og har det bredeste produkt spekteret.

De øvreige produsenter er:

EB TY de har en serie forskjellige infetings beslag produsert i plast og skruingen skjer i 45 grader til bjelkelaget.

Lumber Loc de produsere en model også i plast. Forskjellen på denne og EB TY er at denne har to ekspangsjons "vinger" som gir rom for ekspangsjon av materialet. Denne skrues rett ned i bjelken med ekstra lange skruer.

Ipe Clip dette er en produsent som og har et stort spekter varianter. De har både forskjellige modeller for forskjellig bredder og forskjellig typer. Derse beslag er produsert i plast men med innstøpt stål for å gi ekstra styrke.

Under søk på nettet fant jeg også BoWrench de har vi nå fått etablert kontakt med og har rettigheter for å forhandle i Scandinavia.